kerkdienstgemist
ONLINE KERKDIENST VIA DEZE LINK: Kerkdienst Goede Herderkerk

YouTube kanaal van de Goede Herderkerk
Aanmelden bijwonen van kerkdiensten (update)
Protocol Covid 19 Goede Herderkerk 1 juni 2020
Looproutes kerk IN
Looproutes kerk UIT
Facebook pagina van de Goede Herderkerk
Plan van aanpak kinderoppas GHK

Vanaf Goede Vrijdag 2 april 2021 is een beperkt aantal bezoekers welkom tijdens de kerkdiensten

De kerkenraad heeft in haar vergadering van 23 maart 2021 besloten om weer maximaal 30 bezoekers (incl. kinderen en excl. mensen die nodig zijn om de diensten te organiseren) toe te staan tijdens de kerkdiensten. U mag weten dat dit geen eenvoudige besluit geweest is. We voelen ons namelijk verantwoordelijk maar ook solidair met andere sectoren in de samenleving en zien de besmettingscijfers oplopen.
Tegelijkertijd is het ook goed om rekening te houden met het geestelijk welzijn van onze gemeenteleden en is het toelaten van 30 bezoekers tijdens de kerkdienst in lijn met de praktijk van andere kerkgenootschappen en onze eerdere ervaringen in de Goede Herderkerk.
Meer informatie kunt u lezen op deze website bij "Toestaan bezoekers vanaf 2 april 2021"

Collecteren!
Om het collecteren tijdens de online diensten toch mogelijk te maken heeft u de keuze uit:

• Overschrijving van uw gift via de bank op de rekening van de Kerk (NL98RABO0355488256) en/of de Diaconie (NL53 RABO 0385 529384) of
  • Uw gift geven met behulp van Givt. Dit kan met behulp van de onderstaande QR-code. Hoe het collecteren met Givt precies werkt kunt u hier lezen. Collecteren met Givt

LET OP! In het openingsscherm van Givt moet u zelf het aantal collecten naar 2 uitbreiden!Met een hartelijke groet vanuit uw kerkenraad.

Givt

Ochtenddienst 18 april 2021
Voorganger: ds. Mark van Pelt
Organist:

Middagdienst
Voorganger: ds. B. Weegink uit Katwijk
Organist: Anja Velthove

De middagdiensten zijn alleen te beluisteren via Internet, Kerkdienstgemist.nl en kerktelefoon.

Zondagsbrief deze week:

Zondagsbrief 679W-18 april.pdf